B Gym Shop

Choose one of the products below to purchase.
Membership
Products

Onbeperkt

Onbeperkt toegang tot de groepslessen. Per maand opzegbaar.

40.00

View

2 x per week

2x per week toegang tot groepslessen. Per maand opzegbaar

30.00

View

10-rittenkaart

10 keer toegang tot de groepslessen. Rittenkaar is vier maanden geldig.

80.00

View

Enkele les

1 keer toegang tot een groepsles.

10.00

View

6 WEEK ACCELERATION TRAINING

149.00

View

LEONE SPRINGTOUW

Het speedspringtouw van LEONE is het ideale springtouw voor beginners. Het touwtje is lekker licht, verstelbaar en gemaakt van kunststof. Lengte: 280cm

10.00

View

6 WEEK ACCELERATION TRAINING

149.00

View

LEONE SCHEENBESCHERMER

Closure: Velcro Gender: Unisex Material: Cotton/Polyestere Padding: 75% EVA, 25% PU

29.00

View

LEONE MAORI WIT

De LEONE MAORI WIT heeft een hele goede pasvorm en zit erg comfortabel. Handschoen is erg mooi vormgegeven en is verkrijgbaar in twee kleuren.

44.95

View

Shock Doctor bitje

De professionele Shock Doctor Gel Max Bitjes uit de USA staat voor hoogste veiligheid en bescherming tegen mond- en tand verwondingen. Optimale Gel-Fit pasvorm ''Exoskeletal'' Shock Frame voor maximale schokabsorbtie Geschikt voor professioneel gebruik Easy-fit en erg comfortabele pasvorm Geleverd inclusief handig doosje Kleur: Blauw/Zwart

24.95

View

LEONE SPORTTAS PRO BAG

Depth: 32 cm Height: 38 cm Material: Cordura/PVC Width: 62 cm

49.95

View

LEONE BANDAGE

Leone bandages De bandages van het merk Leone zijn gemaakt van een combinatie van polyester en katoen waardoor deze semi-elastisch is. De bandages zijn om onder uw handschoenen te dragen. U wikkelt uw handen in met de bandages. Dit zorgt voor extra steun van de pols en hand en voor de bescherming van uw knokkels. De bandages heeft een duimlus om makkelijk een begin met wikkelen te creƫren en klittenbandsluiting aan het einde om de bandage vast te zetten. Voor welke vechtsporter zijn de Leone bandages geschikt? De Leone bandages zijn geschikt voor senioren met een lengte van 4,5 meter. In welke kleuren zijn de Leone windsels te krijgen? De Leone windsels zijn verkrijgbaar in: - zwart - rood - blauw - geel - roze - wit - camo Voordelen van Leone bandages - Elastische bandage. Dit zorgt voor extra steun van de pols en hand en voor de bescherming van uw knokkels. - Duimlus voor een makkelijk begin van het wikkelen - Klittenbandsluiting

10.00

View

10 WEEK PROGRAM FOR BEGINNERS

This 10-week beginners program is designed for individuals with little or no background in running. But want to finish their first 5k run. The workout starts out slowly, with in the beginning the emphasis on running technique and breathing. Gradually you start building up the kilometres until you can comfortably run a 5K The training is accessible for all fitness levels The program contains two trainings per week, where by you do a run together with our running coach. After a while, as soon as you have proper technique we add an extra day of running, which you do by yourself.

199.00

View

LEONE ITALY WIT

De LEONE ITALY WIT heeft een hele goede pasvorm en zit erg comfortabel. Handschoen is erg mooi vormgegeven en is verkrijgbaar in twee kleuren.

79.95

View

LEONE ITALY ZWART

De LEONE ITALY ZWART heeft een hele goede pasvorm en zit erg comfortabel. Handschoen is erg mooi vormgegeven en is verkrijgbaar in twee kleuren.

79.95

View

LEONE ZAKHANDSCHOENEN CONTACT

Beschikbaar in :S, M, L De Leone Zakhandschoenen Contact zijn de basis zakhandschoenen van Leone. Deze zakhandschoenen hebben een compacte pasvorm en zijn gemaakt van kunstleder.

39.00

View

LEONE SHOCK GN047 ZWART

De LEONE SHOCK zwart bokshandschoen is gemaakt van een hele mooie kwaliteit leer en heeft een hele goede prijs kwaliteitsverhouding. De Bokshandschoen bestaat voor 70% uit flex PU en voor 30% uit basic PU, die voor een hele goede shockabsorptie zorgt. De LEONE SHOCK Blauw heeft een hele goede pasvorm en zit erg comfortabel. Handschoen is erg mooi vormgegeven en is verkrijgbaar in drie kleuren. Eigenschappen van de LEONE SHOCK Zwart: Mooie kwaliteit leer goede shockabsorptie Perfecte pasvorm Verkrijgbaar in drie kleuren Erg comfortabel 10 t/m 16 ounce Hele goede prijs kwaliteitsverhouding.

69.00

View

LEONE SHOCK GN047 ROOD

De LEONE SHOCK rood bokshandschoen is gemaakt van een hele mooie kwaliteit leer en heeft een hele goede prijs kwaliteitsverhouding. De Bokshandschoen bestaat voor 70% uit flex PU en voor 30% uit basic PU, die voor een hele goede shockabsorptie zorgt. De LEONE SHOCK Rood heeft een hele goede pasvorm en zit erg comfortabel. Handschoen is erg mooi vormgegeven en is verkrijgbaar in drie kleuren. Eigenschappen van de LEONE SHOCK Rood: Mooie kwaliteit leer goede shockabsorptie Perfecte pasvorm Verkrijgbaar in drie kleuren Erg comfortabel 10 t/m 16 ounce Hele goede prijs kwaliteitsverhouding.

69.00

View

LEONE SHOCK GN047 BLAUW

De LEONE SHOCK blauw bokshandschoen is gemaakt van een hele mooie kwaliteit leer en heeft een hele goede prijs kwaliteitsverhouding. De Bokshandschoen bestaat voor 70% uit flex PU en voor 30% uit basic PU, die voor een hele goede shockabsorptie zorgt. De LEONE SHOCK Blauw heeft een hele goede pasvorm en zit erg comfortabel. Handschoen is erg mooi vormgegeven en is verkrijgbaar in drie kleuren. Eigenschappen van de LEONE SHOCK Blauw: Mooie kwaliteit leer goede shockabsorptie Perfecte pasvorm Verkrijgbaar in drie kleuren Erg comfortabel 10 t/m 16 ounce Hele goede prijs kwaliteitsverhouding.

69.00

View
Loading, please wait...
Loading, please wait...
Saving......
Saving......